Οδηγίες πρόσβασης στο Aelia Apartments & Suites

Αεροδρόμιο

Από το Αεροδρόμιο της Αστυπάλαιας (περιοχή Μαλτεζάνα – Ανάληψη) ακολουθείτε τις πινακίδες με κατεύθυνση τη Χώρα (απόσταση περίπου 9 χιλιομέτρων), και μόλις φθάσετε στην κεντρική πλατεία της Χώρας (όπου δεσπόζουν οι περίφημοι ανεμόμυλοι) συνεχίζεται με κατεύθυνση το Λιβάδι (απόσταση περίπου 1 χιλιόμετρο). Μόλις φθάσετε στην παραλία του Λιβαδιού, ακολουθείτε το παραλιακό δρόμο προς το λόφο του Αγίου Βασιλείου, και αφού προσπεράσετε το μικρό ξωκλήσι στα 200 μέτρα στα δεξιά στέκει το Aelia Apartments Suites.

Λιμάνι

Από το Λιμάνι του Αγίου Ανδρέα ακολουθείτε τις πινακίδες με κατεύθυνση τη Χώρα (απόσταση περίπου 6 χιλιομέτρων), και μόλις φθάσετε στην κεντρική πλατεία της Χώρας (όπου δεσπόζουν οι περίφημοι ανεμόμυλοι) συνεχίζεται με κατεύθυνση το Λιβάδι (απόσταση περίπου 1 χιλιόμετρο). Μόλις φθάσετε στην παραλία του Λιβαδιού, ακολουθείτε το παραλιακό δρόμο προς το λόφο του Αγίου Βασιλείου, και αφού προσπεράσετε το μικρό ξωκλήσι στα 200 μέτρα στα δεξιά στέκει το Aelia Apartments Suites.

Ακτοπλοϊκή Σύνδεση με Αστυπάλαια

Μεταξύ Πειραιά, Κυκλάδων (Πάρος, Νάξος, Δονούσα, Αμοργός) και Δωδεκανήσου (Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος, Τήλος, Ρόδος)

http://www.bluestarferries.gr/

http://www.anekalymnou.gr/

Αεροπορική Σύνδεση με Αστυπάλαια

Πτήσεις από Αθήνα, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, και Ρόδο.

http://www.skyexpress.gr/

Εντοπίστε το Aelia Apartments & Suites στο χάρτη

Οργανώστε με ασφάλεια και ευελιξία τις επόμενες διακοπές σας, με το πρόγραμμα Book Now & Pay Later!

Επωφεληθείτε έκπτωση 20%, κάντε τώρα την κράτησή σας και πληρώστε αργότερα. Πλήρη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση απαγόρευσης ταξιδιού, λόγω COVID.